Categories :

Speloverzicht en tips voor gesloten kamers

Closed Room is een ontsnappingsspel dat bestaat uit de gebruikelijke besturing. Je tikt op items om je heen, pakt er een paar op en communiceert met anderen. Het doel van dit spel is om je omgeving en je verstand te gebruiken om talloze uitdagende puzzels op te lossen en uiteindelijk uit de kamer te ontsnappen.

Als je “Ellie” hebt gespeeld, verwacht je misschien een aantal bijna onmogelijke puzzels in dit spel. Hoewel er hier enkele moeilijke uitdagingen zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken. Closed Room is eenvoudiger en de objecten die u vindt, bieden handige tips over het gebruik ervan. Er zijn hier veel aanwijzingen te vinden, en deze game duurt aanzienlijk langer dan je zou denken voor zo’n minimalistische kamer. De bedieningselementen zijn ook erg intuïtief en responsief, wat niet altijd het geval is bij gratis ontsnappingsspellen.

Een ding dat ik erg op prijs stelde, was de kleine rode escape room laserpunt die verschijnt wanneer je ergens op tikt en er is niets belangrijks. Het laat je weten dat je kraan is geregistreerd. Met zoveel andere escape-games in de kamer is het onduidelijk of je tik is geregistreerd of niet, wat kan leiden tot veel gefrustreerd hypertikken.

Er waren een paar dingen die me stoorden in het spel. Eén centrale puzzel heeft meerdere delen en ze moeten allemaal in één keer worden voltooid, omdat het spel je voortgang er niet voor opslaat. Dit kan erg frustrerend zijn, omdat je geen pauze kunt nemen en later terug kunt komen. Zorg er dus voor dat u eraan begint wanneer u er veel tijd aan heeft. De knoppen “Start” en “Doorgaan” bevinden zich ook precies boven elkaar en ik heb per ongeluk mijn spel opnieuw opgestart. Er is mij nooit gevraagd of ik opnieuw wil opstarten; het deed het toch maar. Wees dus heel voorzichtig wanneer je terugkeert naar het spel, zodat je niet dezelfde fout maakt als ik. Maar als je voorbij deze paar kleine problemen komt, biedt de game gratis goede ontsnappingsplezier van hoge kwaliteit!

Als je op zoek bent naar een uitdagend ontsnappingsspel waarmee je wat tijd kunt verspillen, zoek dan niet verder! Deze app wordt zelfs geleverd met zowel Closed Room 1 & 2!

Als je er wat moeite mee hebt, volgen hier enkele tips:

1. Als je problemen hebt met het laatste deel van de “tap-to-fill”-puzzel, probeer dan aan beide kanten te beginnen en in het midden samen te komen. U wilt dat de bovenste drie stukken als laatste worden gewijzigd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *